0
Košík je prázdný
0

    Vysavač podlahový TEESA Vacuum Green TSA5015

     
    Výrobce
    TEESA
    Kód

    LPTSA5015

    EAN

    5901890030182

    Dostupnost
    Vaše cena s DPH
    1 550 Kč
    Vaše cena bez DPH
    1 281 Kč
    Záruka
    24 Měsíce
    Objednat

      Popis

      VAKUOVÁ ZELENÁ

      Vacuum Green je kvalitní bezsáčkový vysavač vybavený 700W motorem, který udrží váš byt čistý. Třída účinnosti vysávání A na tvrdých podlahách zaručuje, že přístroj snadno sbírá prach z mezer mezi dlaždicemi a dřevěnými povrchy.

       

      Vysavač Vacuum Green se extrémně pohodlně používá. Zařízení má prostornou 2litrovou nádobu na prach a dlouhý 6metrový kabel, který vám umožní vysát velkou plochu bez nutnosti zapojovat zástrčku.

       

      Velkou vymožeností při úklidu je několik hubic, které jsou součástí sady - štěrbinová, kulatá a dvoustupňová podlahová hubice, díky které bude vysávání mnohem důkladnější.

       

      Další výhodou zařízení je HEPA filtr H12 s vysokou účinností filtrace vzduchu, který pohltí i ty nejmenší prachové částice z vyfukovaného vzduchu.

       

      Volbou Vacuum Green volíte nejen jednodušší úklid, ale také šetrnost k životnímu prostředí a vašemu domácímu rozpočtu. Tento vysavač je zařazen do zařízení energetické třídy A, což znamená nižší účty za elektřinu a ekologičtější vysávání.

      Třída energetické účinnosti: A Roční spotřeba energie: 24,1 kWh Třída účinnosti čištění koberců: D Třída účinnosti čištění tvrdé podlahy: A Třída opětovného emise prachu : A Hladina hluku: 74 dB Průtok vzduchu: 18 l / s Vakuum (max.): 14 kPa Jmenovitý výkon: 700 W Sací výkon: 110 W Napájení: 230 V; 50 Hz Kapacita nádoby na prach: 2 l Výstupní filtr: HEPA H12 Provozní dosah: 9 m Délka kabelu: 6 m Typ trubky: teleskopická se zámkem pro vysunutí Průměr trubky: 35 mm 2 gumová kolečka a 1 otočná rukojeť nahoře nahoře Automatické navíjení kabelu Horizontální parkování Hmotnost vysavače: 3,8 kg Rozměry vysavače (ŠxVxH): 23 x 30 x 38 cm Štěrbinová hubice Kulatá hubice Dvoustupňová podlahová hubice Uživatelský manuál


      V nabidce od:23.01.2024

      Zařazení

      Dotaz

      Dotaz k tomuto produktu

      Váš e-mail
      Dotaz

      Ostatní

      Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentář
      Mám o tento produkt zájem

      Zaslat informaci o produktu známému

      Váš e-mail
      Zaslat na e-mail
      Komentář

      Nalezli jste chybu?

      Popis závady
      Váš e-mail