VYŘEŠÍME PŘÍJEM VAŠÍ TELEVIZE A ROZHLASU i bez dalších poplatků VYŘEŠÍME PŘÍJEM VAŠÍ TELEVIZE A ROZHLASU i bez dalších poplatků

Maloobchod, velkoobchod, dodání zboží do 24 hodin*
Omko Digital, a.s. - váš dodavatel anténní a satelitní techniky
27

Ochrana osobních údajů



Provozovatel internetového obchodu www.omko.cz se zavazuje, že všechny Vámi poskytnuté údaje v rámci objednávky nebo během komunikace se zákazníkem podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Veškeré osobní údaje jsou považovány za diskrétní, jsou přísně zabezpečeny a chráněny proti zneužití.

Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků, zboží a katalogů) a slouží také jen pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci vaší platby učiněné bankovním převodem.

Subjekt údajů dává souhlas ze zpracováním svých osobních údajů prodávajícím na dobu neurčitou za účelem zdárného procesu dodávky zboží. V případě nabídky obchodu a služeb má subjekt údajů právo písemnou formou vyjádřit nesouhlas ze zpracováním svých osobních údajů za tímto účelem a prodávající, jako správce těchto údajů, je nadále nebude pro tyto účely užívat.

Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Tudíž ani naši dodavatelé nemají možnost od nás vaše data získat a oslovovat Vás vlastními "letákovými" akcemi.


Vyhledávání

Zobrazit zboží v akci
Katalog zboží
Přijímače
Moduly, karty
Antény, paraboly
Rozvod signálu
Držáky, stožáry
Elektro, Audio, PC
Dům, byt a zahrada
Zákaznický servis
Informace o stavu objednávky
Informace o stavu reklamace
Sledování zásilky
Potřebuji poradit

Proč nakupovat u nás?


logo Omko Digital

Novinky a slevy na Váš email

Pravidelné informace o aktuálních slevách, odměnách a speciálních akcích přímo do Vaší emailové schránky.
Vyplňte Váš email: Jak na to?

© 2003-2017 Omko Digital a.s., Developed by Robert Zaborowski, Duševní vlastnictví. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Spřátelené weby: www.parabola.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.