VYŘEŠÍME PŘÍJEM VAŠÍ TELEVIZE A ROZHLASU i bez dalších poplatků VYŘEŠÍME PŘÍJEM VAŠÍ TELEVIZE A ROZHLASU i bez dalších poplatků

Maloobchod, velkoobchod, dodání zboží do 24 hodin*
Omko Digital, a.s. - váš dodavatel anténní a satelitní techniky
27

Ochrana osobních údajů



Provozovatel internetového obchodu www.omko.cz se zavazuje, že všechny Vámi poskytnuté údaje v rámci objednávky nebo během komunikace se zákazníkem podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Veškeré osobní údaje jsou považovány za diskrétní, jsou přísně zabezpečeny a chráněny proti zneužití.

Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků, zboží a katalogů) a slouží také jen pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci vaší platby učiněné bankovním převodem.

Subjekt údajů dává souhlas ze zpracováním svých osobních údajů prodávajícím na dobu neurčitou za účelem zdárného procesu dodávky zboží. V případě nabídky obchodu a služeb má subjekt údajů právo písemnou formou vyjádřit nesouhlas ze zpracováním svých osobních údajů za tímto účelem a prodávající, jako správce těchto údajů, je nadále nebude pro tyto účely užívat.

Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Tudíž ani naši dodavatelé nemají možnost od nás vaše data získat a oslovovat Vás vlastními "letákovými" akcemi.


Vyhledávání

Zobrazit zboží v akci
Obrázkový katalog zboží
Přijímače
Moduly, karty
Antény, paraboly
Rozvod signálu
Držáky, stožáry
Elektro a PC
Ostatní
Zákaznický servis
Ještě než k nám zavoláte,
zkuste využít následující možnosti…

Informace o stavu objednávky
Informace o stavu reklamace
Sledování zásilky
Potřebuji poradit

Proč nakupovat u nás?


logo Omko Digital
© 2003-2017 Omko Digital a.s., Developed by Robert Zaborowski, Duševní vlastnictví. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Spřátelené weby: www.parabola.cz